Connect with us

Berlin karakterinden Filipo’nun Kitabı

Neler Oluyor

Berlin karakterinden Filipo’nun Kitabı

“La Casa de Papel” dizisinde canlandırdığı Berlin karakteriyle dünya çapında tanınan Pedro Alonso O’choro kaleme aldığı Filipo’nun Kitabı adlı ilk kitabıyla, sevenlerinin karşısında bu defa yazar kimliğiyle çıkıyor. Epsilon logosuyla okurlara ulaşan kitabının tanıtımı için Türkiye’ye gelen ünlü oyuncu ve yazar, 15 Ekim Cuma günü düzenlenen basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan Pedro Alonso O’choro, Türkiye’de Epsilon tarafından yayımlanan Filipo’nun Kitabı’yla oyunculuğunun yanı sıra yazarlıkta da başarısını ortaya koyuyor. Yayınevinin misafiri olarak, kitabının tanıtım çalışmaları için Türkiye’ye gelen Pedro Alonso ilk olarak, 14 Ekim Perşembe akşamı Şebnem Soral Tamer’in moderatörlüğünde gerçekleşen çevrimiçi bir atölye çalışması için Köprü Atölye Kitap Kulübü’ne konuk oldu. Dikkat çekici kitabına dair tüm satırbaşlarının konuşulduğu, Pedro Alonso’nun yazar kimliğiyle okurların sorularını da yanıtladığı etkinliğin yayın kaydı, daha sonra sosyal medya üzerinden paylaşılacak.

Pedro Alonso O’choro, 15 Ekim Cuma sabahı CVK Park Bosphorus Hotel’de gerçekleşen toplantıda ise Türkiye’deki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Kitabının yanı sıra yazarlık ve oyunculuk kariyeri hakkında da soruları yanıtlayan Pedro Alonso, ardından birebir röportajlar gerçekleştirdi.

Ünlü oyuncu ve yazar Pedro Alonso O’choro, 16 Ekim 2021 Cumartesi günü İstinyePark D&R mağazasında, 17 Ekim 2021 Pazar günü ise Akasya Acıbadem D&R mağazasında 12.00-14.00 saatleri arasında, D&R Kitap Fuarı’na özel düzenlenen imza günü etkinliklerinde okurlarıyla buluşacak.

Göz alıcı illüstrasyonların eşlik ettiği Filipo’nun Kitabı’nda Pedro Alonso O’choro, hipnoz yoluyla yapılan bir regresyon* seansıyla başka bir yaşama ve başka bir bedene yaptığı yolculuğu anlatıyor. Pedro Alonso, geçmişine yaptığı bu spiritüel yolculukta, imparatorluk günlerinde doğuda göreve giden Romalı asker Filipo olarak reenkarne olur… Filipo’nun Kitabı, Epsilon logosuyla raflarda ve internet satış sitelerinde!

*Regresyon, psikolojik açıdan gerileme ya da geri çekilme yani daha önceki az gelişmiş bir aşamaya dönme anlamında kullanılır.

FİLİPO’NUN KİTABI HAKKINDA
Filipo’nun Kitabı’nda hipnoz yoluyla yapılan bir regresyon seansıyla başka bir yaşama ve başka bir bedene yaptığı yolculuğu anlatan Pedro Alonso, bu yolculukta imparatorluk günlerinde doğuda göreve giden Romalı asker Filipo olarak reenkarne olur. Bu görev, imparatorluğun genişlemesine engel olabilecek potansiyel düşmanları tespit etmekten ve gerekirse onları ortadan kaldırmaktan ibarettir. Asi bir grubun lideri olan, hayatını değiştirecek o adamla tanışır. Yilak’ta beklenmedik bir şekilde kimseyi yargılamayan, dinlemek isteyene konuşan, gerçeği bulmaya, vicdanı uyandırmaya ve görünmezi görmeye çalışan bir akıl hocası keşfeder.

Filipo, benliğinin en derinlerine doğru çıktığı yolculukta keşfettiklerinin ona sunduğu öğretileri alabilecek mi? Kimin canını yakacak? Kime minnet duyacak? İnancı sayesinde her şeyin üstesinden gelecek gücü ve cesareti sonunda kendinde bulduğunda, geçmişine yaptığı bu spiritüel yolculukta solmuş tükenmiş ruhuna bir can suyu bulabilecek mi?

Fatmagül Ezici’nin İspanyolca aslından dilimize çevirdiği Filipo’nun Kitabı, çarpıcı hikâyesinin yanı sıra Pedro Alonso ve Tatiana Djordjevic’in ortak çalışmasıyla ortaya çıkan illüstrasyonlarla da dikkat çekiyor.

PEDRO ALONSO O’CHORO HAKKINDA
Pedro Alonso tutkulu bir aktör, yazar ve çizerdir. “La Casa de Papel” adlı dizideki Berlin karakteriyle dünya çapında tanındı. Madrid Dramatik Sanat Kraliyet Okulu’nda okudu ve sonrasında dans eğitimi aldı.

Continue Reading

Bi Tutam Fikir, söyleyecek sözleri olup bunları paylaşmak için bir araya gelen bir ekibin ürünü. Bir Tutam Fikir olarak sadece sevdiğimiz şeyleri paylaşıyoruz. Umarız tüm fikirlerimiz ve yazılarımız sizin için okuması keyifli anlara dönüşür.

More in Neler Oluyor

To Top