Connect with us

Zorlu PSM Sahnesi’nde Bu Hafta

Kültür & Sanat

Zorlu PSM Sahnesi’nde Bu Hafta

Zorlu PSM, bu hafta da sanatseverleri birbirinden renkli etkinliklerde buluşturmaya devam ediyor. Sevilen prodüksiyonlar Gerçek ve Damdaki Kemancı Turkcell Platinum Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşuyor. Zorlu Çocuk Tiyatrosu prodüksiyonu Lunapark Gezegeni çocuklara sınırsız bir hayal dünyasının kapılarını açarken; Kaan Sekban, Saçmalar adlı şovuyla kahkaha dolu saatler vadediyor. Lokalize serisi kapsamında, Türkiye çağdaş hip-hop sahnesinin yıldızlarından Khontkar “100” albümünün lansman konseriyle; saksafoncu William Rezé ise Thylacine projesiyle Studio sahnesine çıkıyor.

Gerçek // 25 Ocak 2019

Zorlu PSM ve Talimhane Tiyatrosu iş birliğiyle sahneye konan, geçtiğimiz günlerde prömiyer yapan “Gerçek”, Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Fransız romancı ve oyun yazarı Florian Zeller’in eserinden uyarlanan oyun, tiyatroseverlere hafızalara kazınacak bir performans sunuyor. Kubilay Tunçer, Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan ve Özge Özder’in rol aldığı nefes kesen yapımın yönetmenliğini Mehmet Ergen üstleniyor.

Damdaki Kemancı // 20 Ocak 2019 // Turkcell Platinium Sahnesi // 21.00

Damdaki Kemancı; Zorlu PSM prodüksiyonuyla, Talimhane Tiyatrosu işbirliğinde Turkcell Platinum Sahnesi’ndeki temsillerine devam ediyor. “Sütçü Tevye” öykülerinden uyarlanan, Broadway’de en uzun süre sahnelenen 15 eserden biri olarak kayıtlara geçen Damdaki Kemancı müzikali, usta oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Zorlu Çocuk Tiyatrosu: Lunapark Gezegeni// 21-22 Ocak 2019 

Müzik, dans ve birçok sanatı bünyesinde barındıran Lunapark Gezegeni oyununda rol alan profesyonel oyuncu ve dansçılar, çocuklara sınırsız bir hayal dünyasının kapılarını açıyor.

Lokalize: Khontkar “100” Albüm Lansman Konseri // 24 Ocak 2019 

Türkiye çağdaş hip-hop sahnesinin yıldızlarından Khontkar, yeni albümü “100”ün ilk konserini Lokalize serisi kapsamında Zorlu PSM’de Studio’da veriyor! Hip-hop kültürü ile küçük yaşlarda tanışan sanatçı, “WHOISTHAT” EP’si ve “NOBODI” LP’sinin ardından “100” ile hayranlarıyla buluşacak.

Thylacine (Live) // 25 Ocak 2019 

Birçok grupta saksafoncu olarak yer alan William Rezé, bestecilikte daha özgür olmak için 2012 yılında başlattığı Thylacine projesiyle Zorlu PSM Studio’da dans tutkunlarını bekliyor.

Kaan Sekban Saçmalar // 21 Ocak 2019 

10 yıl boyunca kurumsal hayatta bir plaza insanı olarak çalıştıktan sonra yurt dışında oyunculuk eğitimi alıp beyaz yakalı hayata veda eden Kaan Sekban, kendi odasından yaptığı talk şovları bir adım öteye taşıyarak seyirci karşısına çıkıyor ve plaza hayatından cast ajanslarına, beyaz yaka dramlarından sosyal medyadaki davranış bozukluklarına kadar kendine has üslubuyla saçmalıyor.

Continue Reading

Bi Tutam Fikir, söyleyecek sözleri olup bunları paylaşmak için bir araya gelen bir ekibin ürünü. Bir Tutam Fikir olarak sadece sevdiğimiz şeyleri paylaşıyoruz. Umarız tüm fikirlerimiz ve yazılarımız sizin için okuması keyifli anlara dönüşür.

More in Kültür & Sanat

To Top