Connect with us

2014 ‘ün İzlemeye Değer En İyi 10 Filmi

2014 Yılının İzlemeye Değer En İyi 10 Filmi - BiTutamFikir

Kültür & Sanat

2014 ‘ün İzlemeye Değer En İyi 10 Filmi

İzleyecek film mi arıyorsunuz? sizin için 2014 yılından en iyi filmleri derledik.

Elbette ki sinema filmlerinde beğeni oranı tıpkı renkler ve zevkler gibi değişkenlik gösterebilir ancak ortak belirlenen istatistikler vardır ki bunlarda göz ardı edilemez.

İşte 2014 yılının en iyi filmleri

  • Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti

    Maymunlar Cehennemi - 2014 En İyi Filmler BiTutamFikir
    Matt Reeves tarafından yönetilen film genetiği değiştirilmiş maymunların ve insanların tek amacı yeni düzende lider olmak.

  • İnterstellar (Yıldızlar arası)

    Interstellar (Yıldızlar Arası) 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Christopher Nolan tarafından yazılan ve yönetilen film bir astronotun yeni bir yaşam arayışı için dev bir kara delikten geçtikten sonra yaşadıklarını konu alıyor.

  • Gone Girl (Kayıp Kız)

    Gone Girl (Kayıp Kız) 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Başrollerini Ben Affeck, Rossamund Pikeve Neil Patrick Harris’in paylaştığı film gizemli bir şekilde karısı kaybolduktan sonra tüm şüphelerin üzerinde toplayan kocanın hikâyesini anlatırken medyanın ve ekonominin evlilikler üzerinde yarattığı etkiye dikkat çekmiş.

  • Amazing Spiderman

    Amazing Spiderman 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Sadece çocukların değil büyüklerin ilgisini de çeken film genç bir adamın nasıl bir örümcek kahraman dönüştüğünü anlatıyor.

  • Bay Hood

    Yönetmen Richard Linlater’ın 12 seneye yaydığı film 6 yaşında bir çocuğun lise yaşamına dek süren hayatını anlatıyor. Filmin ilginç yanı kahramanın filmde büyümesine şahitlik ediyorsunuz.

  • X-Men Geçmiş Günler Gelecek

    X Man - Geçmiş Günler Gelecek 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Başrollerini Hugh Jackman’in oynadığı devam filmi soylarının tükenmesiyle karşı karşıya kalan mutantların geçmişe yolculuk yapmak zorunda kalışını anlatıyor.

  • Marvel’s Guardians of the Galaxy (Galaksinin Koruyucuları)

    Guardians Of The Galaxy (Galaksinin Koruyucuları) 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Marvel’in çizgi romanından uyarlanan film evren için büyük bir tehlike arz eden kristal bir kürenin kötü niyetli bir maceracı tarafından ele geçirilişi ve beş kişiden oluşan bir grup koruyucunun savaşını anlatıyor.

  • Edge Of Tomorrow (Yarının Sınırında)

    Yarının Sınırında – Edge of Tomorrow 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Gelecekte bir uzay birliğinin dünyayı kontrol altına alması dünyadaki orduların birleşerek bu birliğe karşı verdiği savaş anlatılıyor. Tecrübesiz bir askeri canlandıran Tom Cruise burada oldukça iyi bir performans sergiliyor.

  • Noah( Nuh Büyük Tufan)

    Noah (Nuh Büyük Tufan) 2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Görselerli oldukça etkileyici olan film, Nuh peygamberin azmış insan ırkına karşılık tufan uyarısıyla gemi inşa etmesi ve her canlıdan bir çift alarak tufanı karşılaması anlatılıyor.

  • The Fault In Our Stars(Aynı yıldızın Altında)

    The Fault In Our Stars (Aynı Yıldızın Altında)2014 en İyi Filmler - BiTutamFikir
    Filmde 16 yaşında kanser hastası olan Hazel’in(Shailene Woodley)ailesinin zoruyla bir terapi merkezine yollanması, renkli bir karakter olan kemik kanseri hastası Augustus(Ansel Elgort) ile tanışması ve yaşama bakış açısının değişmesi anlatılıyor.

Continue Reading

Bi Tutam Fikir, söyleyecek sözleri olup bunları paylaşmak için bir araya gelen bir ekibin ürünü. Bir Tutam Fikir olarak sadece sevdiğimiz şeyleri paylaşıyoruz. Umarız tüm fikirlerimiz ve yazılarımız sizin için okuması keyifli anlara dönüşür.

More in Kültür & Sanat

To Top